HR Outsourcing

Най-ценния ресурс на бизнеса са хората!

Успехът в бизнеса се постига едва тогава, когато намерите правилните и високомотивирани хора, успеете да ги сработите в екип и постоянно повишавате тяхнат амотивация и желание за професионално развитие. Ние от B2B ще ви помогнем да изградите най-ценния за бизнеса ви ресурс – висококвалифициран и ентусиазиран екип.

Как ще помогнем на Вашия бизнес?

Като намерим най-подходящите хора ,които да работят за Вас, ще им подсигурим качествено обучение и преквалификация, подходяща работна среда и допълнителни стимули, ще изградим екипна работна атмосфера и ще обвържем вашите служители с ценностите на компанията.

Ако сте стартъп, малка или средна компания, която бързо се разраства и следва пазарните нужди, като не може да си позволи да разхищава с време за наемане, управление, обучения и администриране на служители. В същото време имате нужда от най-добрите служители, които да започват да работят за вас при това веднага, имате нужда от нашето партньорство.

Ние от B2B предлагаме не просто аутсорстване на услуги ,свързани с човешки ресурси, а искаме да бъдем вашия надежден и професионален бизнес партньор.

 • Инвестирате в най-подходящите служители, които развиват вашия бизнес.
 • Прехвърляте законовия и административния риск на нас.
 • Спестявате време и пари
 • Фокус на стратегическо ниво върху развитието на бизнеса ви
 • Инвестирате в подобряване на Вашите продукти и услуги!

Защо да се доверите на B2B като външен доставчик на HR услуги и професионална организация за наемане на служители

Екип от експерти с дългогодишен опит и познания в областта на наемането, администрирането и управлението на персонала

Комбинирани и иновативни подходи за селектиране на служител и оценка на потенциала и възможностите им

Гъвкавости и адаптивност, спрямо конкретните процеси в индустрията

Използване на съвременни подходи за мотивиране и развиване на потенциала на служителите

Коректност и лоялност при предоставяне на всички HR услуги

Нашият подход се определя изцяло от нуждите на вашия бизнес и следва предварително поставените бизнес цели

Нашите услуги

1.Събираме кандидати и и ги профилираме по определини от вас показатели
2.Селектиране на кандидати, на база автобиография, мотивационни писма, препоръки идруги източници
3.Организиране и провеждане на интервюта от екип от HR експерти
4.Постаняве на селектираните кандидати в симулативна работна среда итестване на техните способности и умения
5.Предложения за работа
6.Въвеждащи обучения и трейнинги


За всички тези процеси можете да разчитате напълно на нас, а като краен резелтата ние гарантираме, че за вас ще работят най-добрите експерти в областта, и техните лични планирани постижения ще съвпадат напълно с целите на вашата компания.


Защо да изберете нас да подберем подходящите за вашия бизнес служители?


• Просто ни казвате вашите изисквания и ние ви намераме най-подходящите служители, независимо от сферата и позицията.
• Имаме надеждни мултиетапни системи за оценка на личните и професионалните качества на кандидатите
• Използваме множество източници и подходи, за да установим най-добрите потенциални служители за вишея бизнес
• Имате 3 месеца гаранция, че кандидатите, които сме избрали ще работат за вас по възможно най-ефективния начин.


Разшираяването на бизнесът винаги изисква планиране на разпределението на служители наемане на нови хора, а това от своя страна изисква ресурси като време, пари, HR кадри, заети с процеса. Когато не разполагате с тези ресурси, а трябва да се концентрирате върху бизнеса си, който стремително се движи напред, доверете се на нас да наемем служителите от които имате нужда и адекватно да ви помогнем при разширяване на вашата бизнес организация, без да почувствате сътресение от липса на достатъчно човешки ресурс, тогава, когато най-много имате необходимост от него. Задайте ни вашите изисквания и в рамките на кратък срок ние ще изготвим профили на перфектните служители за вашия бизнес, ще съберем техните документи, ще организираме няколкотива интервюта, включително и тестване в симулативна работна среда и ще ви предложим най-подходящите за вас кандидати.


Ако бизнесът ви се нуждае от нови служители, просто ни потърсете!

Управлението на таланти не просто модерен HR термин. Има сфери, в които настина се търсят таланти, служители, които съчетават едновремнно богат професионален опит, професионален талант и способности, и които се срещат изключително рядко на пазара на труда. Това са онези хора, чиято работа може да изтреля бизнеса ви със светлинни години напред и които са толкова трудни за намиране и задържане, че само истински HR професионалисти могат да се справят в този случай. Ако търсите най-добрите експерти във вашата област, ние можем да ви помогнем, защото вече сме намирали и задържали таланти в много компании.


Наемането, мотивирането, развитието и задържането на таланти е бизнес стратегия, която винаги води до успех и многократно възръщане на направените вложения. Наемането на топ таланти в определена област ще ви гарантира категорично предимство пред конкурентите, защото имате най-добрите в областта и това енай-ценния капитал на компанията ви. Инвестицията в професионалните таланти във вашата област е инвестиция в бъдещето на вашия бизнес.


Как ще ви съдействаме, за да намерите нашите таланти?


 • Ще идентифицираме най-добрите професионалисти във вашата индустрия
 • Ще проучим тяхното професионално развитие, амбиции и интереси
 • Ще ги поканим и проведем интервю, за да разберем дали техните професионални планове съвпадат с бизнес целите на вашата компания?
 • Ще им отправим неустоима предложение, съгласно възможностите и фирмената политика на вашата компания
 • Ще се постараем да имат пред себе си достатъчно порфесионални предизвикателства, така че постоянно да са амбицирани да покоряват професионални върхове със своите умения.

Интегриайте управлението на таланти във вашата бизнес стратегия с нашето цялостно съдействие, и ви гарантираме, че ще постигнете вашите бизнес целли много по-бързо и ефективно, отколкото някога сте очаквали.

Когато сте най-добрите във вашата област, трябва постоянно да поддържате това ниво, да бъдете в крак с новостите в сферата и непрекъснато да подобрявате и оптимизирате бизнес процесите, за да постигате оптимални резултати.

В тази връзка ви предлагаме пълния спектър от документални и оперативни услуги, свързани с администриране на вашите служители и всички процеси, свързани с управлението на персонала. Концентрирайте се да бъдете максимално добри в бизнеса и оставете досадната, административна работа по управление и документално оформяне на всички дейности, свързани с персонала на нас.


Ние ще се погрижим ефективно и оптимално за следните дейности:


 • Оформяне и управление на доситиетата на служителите Подготовка и събиране на всички документи, свързани с назначените служители: автобиографии, дипломи и квалификационни сертификати, препоръки, HR експертни оценки на професионалния опит, придобитите професионални и лични качества, професионални компетенции, интереси и желани сфери за професионално развитие.
 • Присъствени списъци Поддържани на присъствени списъци на служителите в актуално състояние е важна част от процеса по управление на служителите. Събраните данни се използват не само за формиране на заплащането по установения ред, но като информация за отдадеността на служителите към работата, което също може да бъде повод за създаване на определени форми на признание от страна на ръководството на компанията.
 • Оформяне и администриране на свързани с персонала документи От оформяне и регистриране на трудови и граждански договори, до оформяне на болнични листове и отпуски, ние ще се погрижим за целият набор от документи, свързан с персонала на компанията ви.
 • Начисляване и изплащане на възнаграждение на служителите Ние изцяло поемаме отговорността по формалните и времемки процеси по начисляване и изплащането на възнагражденията и осигуровките на вашите служители.
 • Подготовка и оформяне на отчетни документи до държавни институции За да не се налага да назначавате служители, които да подготвят докуменит и отчети за държавните институции, с които сте свързани относно администрирането на вашия персонал, ви предлагаме цялостно съдействие. Оставете на нас всички дейности, свързани с регистрирането на документите, свързани с управлението на служители към държавните институции, както и изготвянето на месечните отчети и счетоводни справки, които трябва надлежно да бъдат подадени в срок в отделните институции.
 • Прекратяване на трудови правоотношения Освобождаването на служители не е сред лесните управленски решения, но ако вече решението е взето, можете да разчитате на нас да бъде изпълнено по възможно най-благоприятният начин, както за вас, така и за служителите, без да стига до събедни процеси или проблеми от друг характер.

Защо точни ние?


 • HR експерти ще ви консултират или изпълняват процесите по преговори за освобождаване на служители или директно прекратяване на трудови договори
 • Рационализиране на процесите по отстраняване на служители от изплащане на заплати и други социални придобивки.
 • Подготвяне на всички необходими документи, свързани с освобождаването на служители
 • Кариерно консултиране на освободени служители и съдействие при намирането на ново работно място

Защо да изберете нас за партньор, когато изключително много държите на хората ,които работят за вас?

Това е идеалното цялостно HR решение за Вашия бизнес, тъй като едновременно Ви гарантира подбор на най-добрите и мотивирани за бизнеса ви служители, като в същото време се вмествате в една съвсем разумна бюджетна рамка. Накратко казано при модела на споделената отговорност с професионален партньор в областт ас HR, имате перфектните за бизнес нуждите ви служители, фокусирани върху безупречното изпълнение на служебните си ангажименти за възможно най-оптимално ниската цена за това. Как го постигаме ли? Просто си вършим професионално работата, с която ви гарантираме:

 • Намаляване на административните разходи и усложнения
 • Експертна оценка на човешките ресурси
 • По-ниски разходи/по-високо качество на стимулите за вашите служители
 • Безопасност и пълен контрол върху разходите
 • Копартньорски отношения, свързани с работните резултати и достигане на таргети

Прехвърлете на нас отговорността по дейностите, свързани с вашия персонал на лизинг, а вие можете да се концентрирате върху бизнес стратегията си и да се радвате на постигнатите от хората ви услуги.


Ако бизнесът ви се разраства с такива темпове, че става все по-трудно да управлявате всички процеси, свързани с наемане и обучение на нови служители, свържете се с нас, за да ви помогнем да постигнете бизнес успех, благодарение на нашия опит и професионализъм.